Knockade rånaren och knäppte årets selfie!


Det här snubben måste ju bara ha knäppt årets bästa selfie! Och det är inte för att han lyckas puta legendariskt mycket med munnen, eller för att han lokaliserat gym-spegeln med världens förmånligaste ljussättning! Nej, det ligger betydligt mer effort än så bakom det här mästerverket!

Händelsen utspelade sig i Kapstaden i höstas. Klockan var runt 4-snåret på natten när 27-åriga Nathan Woods beslutade sig för att gena genom en park efter en blöt utekväll. Och i min värld kan det bara sluta på två sätt när man genom en park klockan 04; antingen blir man våldtagen, eller så våldtar man någon!

Men det finns tydligen ett alternativt slut också! Och den här gången blev det ett lyckligt slut – och framför allt så behövde ingen få en ofrivillig penis någonstans (om det nu inte hände något off-camera som historien inte förtäljer, förstås).

Hur som helst så konfronterades Nathan av två rånare som tryckte en kniv mot honom. Men när de kände igenom hans fickor såg han sin chans och tog i från tårna. En stenhård höger landade på knivmannens glaskäke, och han somnade gott in på den hårda marken. Den andra rånaren blev avsevärt mycket mindre häftig och försvann som en avlöningen mellan träden.

Och medan Nathan inväntade polisen knäppte han en episk selfie med den knockade knivrånaren.

So I know one mugger in Stellenbosch who isn’t too thrilled about his choice of victim at 4am

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
9
HAHA!
URK! URK!
1
URK!
WTF?! WTF?!
1
WTF?!
NAAW... NAAW...
2
NAAW...
GRRR... GRRR...
1
GRRR...
*LUV* *LUV*
0
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
5
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
1
*SNYFT*
WOW! WOW!
3
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Knockade rånaren och knäppte årets selfie!

log in

reset password

Back to
log in