Klassiker: Vikingsnubbe återställer ordningen i kollektivtrafiken

Nu har jag ju själv inte åkt kollektivt på ett tag pga. inte sosse, men jag kan föreställa mig att det absolut värsta med kollektivtrafiken...


Nu har jag ju själv inte åkt kollektivt på ett tag pga. inte sosse, men jag kan föreställa mig att det absolut värsta med kollektivtrafiken är just ”kollektiv-delen”. Att behöva dela utrymmet med andra människor. Nu verkar de flesta i och för sig helt okej, om än lite fula. Men sen finns det ju dårar som den här snubben!

Han har uppenbarligen mumsat i sig något som tagit honom tillbaks till Homo Erectus-stadiet. Killen är just i färd med att förpesta övrigas tillvaro genom härja runt i bar överkropp och vara allmänt grobian-tokig. Smockorna ligger i luften, och av bildmaterialet att döma så är den onda Tarzan bara ögonblicket ifrån att få en jävla cykel i skallen… när vår hjälte kliver in…

Vikingsnubben löser situationen exemplariskt och förpassar psykfallet till John Blunds-rike innan någon hinner bli skadad, och utan något onödigt våld! Stiligt!

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!


log in

reset password

Back to
log in