Klassiker: Väskryckare får smaka på karma


Här har du en throwback Thursday-klassiker som aldrig blir gammal! En chilensk väskryckare har en extremt dålig dag på jobbet! Först misslyckas han med att knycka en väska, och sedan fastnar han med handen i bussdörren också!

Men det tar inte slut där, för den skamtyngda färden mot polisstationen, där busschauffören hamrar med disciplinpinnen medan tjuven gråter som ett barn, förevigades av övervakningskamerorna och kavlas sedan ut på nätet som en viral succé.

Och det kanske vore på sin plats med en påminnelse om att Svea Rikes Lag kanske inte lämnar fullt så mycket kreativfrihet åt envar när det kommer till att upprätthålla lagen. Klippet är delat i diskussionssyfte och WZUP tar avstånd från all glorifiering av våld. Var snälla mot varandra och hakuna matata!

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
2
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
0
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
1
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
1
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
0
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Klassiker: Väskryckare får smaka på karma

log in

reset password

Back to
log in