Klassiker: Svensk polis i vild båtjakt på sjöfyllerist

Det här är definitivt inget som man ser varje dag (delvis kanske för att man inte har en helikopter. Vilket är lite synd. I den...


Det här är definitivt inget som man ser varje dag (delvis kanske för att man inte har en helikopter. Vilket är lite synd. I den bästa av världar skulle alla ha varsin helikopter!). Hur som helst, i det här klippet ser vi lite carpe diem på sjön som har urartat i den milda grad att polisen kallar in hela armadan för att få stopp på färden (sjöfärden. Det gäller att kunna sitt båtsnack, era jädra landkrabbor).

Medelklass-svensson i sin belånade Uttern (som står på garageuppfarten 10 månader om året) har fått lite för mycket under västen (flytvästen. reds anm) och trotsar nu varenda sjömärke och sån där lite färgglad vimpel som finns på sjön. Och när Polisen och Kustbevakningen anländer gör han upprepade försök att preja polisbåten.

Det utlovas mer adrenalin än i alla Götakanal-filmerna tillsammans! OMG! Thug boat-life!

Text: @martinklinden

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!


log in

reset password

Back to
log in