Klassiker: Permobil-hjälte räddar CBS 60 Minutes från att åka på stryk i Rinkeby

Det här är ju inget annat än en odödlig klassiker! CBS 60 minutes hade fått höra från andra sidan jordklotet att det var stökigt i...


Det här är ju inget annat än en odödlig klassiker! CBS 60 minutes hade fått höra från andra sidan jordklotet att det var stökigt i den svenska förorten Rinkeby, och tog med sig kamerorna och drog dit för att kanske fånga något snaskigt.

Och Rinkeby levererade. Dom fick mer än vad de hoppats på! När nyhetsteamet snackar med folk på torget så dyker det upp ett gäng maskerade slynglar. Plötsligt tar situationen en olustig vändning när en av grabbarna drar en tomburk på kameramannen och börjar veva som en väderkvarn mot ljudkillen.

Men innan situationen urartar helt och hållet så dundrar en kemikaze-permobilist in bild och styr upp skiten. Med anmärkningsvärd fart mejar han ner den stökigaste av snorungarna, som hamnar i en avsevärt mycket mindre creddig position, som galjonsfigur fram på permobilen. Sicken jävla hjälte asså!

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!


log in

reset password

Back to
log in