Klassiker: Finsk kassörska unleashar sin sisu på snattare


Nu skulle jag ju absolut aldrig stjäla något (eller åtminstone aldrig erkänna att jag skulle stjäla något). Men rent hypotetiskt, OM jag skulle göra det, så skulle jag välja offer med omsorg. Absolut ingen i min egen storlek, eller ens där i närheten. Jag skulle nog rikta in mig på fega stölder mot kvinnor och barn. Eller som här, en ensam liten tjej i en affär! Rena jackpotten!

Om det inte vore för att det är en finne, förstås! Folket som har sålt sin förmåga att lira hockey, hantera alkohol och komponera musik, i utbyte mot superkraften ”Sisu”. Som man med fördel kan unleasha på en rysk invasionsstyrka, sin supar-kompis eller som i det här fallet, en snattare!

I det här klippet, som är en odödlig klassiker, ser man kassörskan ”Anna” vid två olika tillfällen ge sig i kasst med att återta stulna varor som tjuvar helt fräckt har stoppat på sig . Och i båda fallen lyckas hon med favör! 

Slutsats: finska tjejer besitter minst lika mycket sisu som finska killar. Somaliska killar besitter avsevärt mycket mindre sisu.

What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
2
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
0
WTF?!
NAAW... NAAW...
1
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
6
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
6
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
1
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Klassiker: Finsk kassörska unleashar sin sisu på snattare

log in

reset password

Back to
log in