Klantig mordbrännare tänder eld på sig själv – Polisen efterlyser ”allvarligt brännskadad man”


Händelsen inträffade 12:e mars, i en bilhall norr om Stockholm, och nu efterlyser polisen den klantiga brottslingen. Kvalitén på övervakningsfilmen är inte tillräckligt bra för att urskilja mannens ansikte, men det spelar mindre roll, för han ser sannolikt inte likadan ut längre.

Foto: Polisen

Mannen brann nämligen i flera minuter innan han försvann ur kameravinkeln (ska finnas längre film), och polisen misstänker att mordbrännaren, som höll på att bli en självmordsbrännare, har ådragit sig allvarliga brännskador, framförallt i ansiktet. Men trots att man sökt igenom sjukhusregister efter någon med matchande skador så har man inte fått någon träff. Sannolikt har gärningsmannen försökt huskurera sig för att undgå lagens långa arm.

Så känner du någon som över en natt förvandlades till The Toxic Avenger i ansiktet och luktar som en sish-kebab, så kontakta polisen!

Motivet till brottet är fortfarande inte klarlagt, men polisen erfar att det kan handla om en uppgörelse i den kriminella världen eller någon form av utpressning. Man har säkrat bevis i form av mannens kolgrillade handskar, samt söker en silverfärgad bil som kan ha varit den som hämtade upp gärningsmannen.

Brottet ägde rum strax före 01.00 natten mellan 11 mars och 12 mars hos en bilfirma på Moränvägen i Vallentuna.

What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
7
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
0
WTF?!
NAAW... NAAW...
1
NAAW...
GRRR... GRRR...
2
GRRR...
*LUV* *LUV*
1
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
1
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
1
*SNYFT*
WOW! WOW!
1
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Klantig mordbrännare tänder eld på sig själv – Polisen efterlyser ”allvarligt brännskadad man”

log in

reset password

Back to
log in