Kinesisk Tai Chi mot MMA – vem vinner?


Okej, den här fighten är över innan någon ens hinner säga ”wax on, wax off”. Och det med tanke på att MMA är en kampsport där man samlat det BÄSTA från alla kampsporter så är det inte konstigt att mma-fightern är den som går ur bataljen som segrare.  Men att det skulle vara som att matcha Chris Brown på kola mot Rihanna i en bare knuckel-fight, och att det skulle vara över lika fort som ett tonårs-ligg, trodde man kanske inte.

Efter en dräpande slag-kombo kontrar Mr. Miyagi med den uråldriga tekniken ”the dead dragon”, som mer eller mindre går ut på att man spelar död egentligen, och kanske ger sin angripare plånboken i hopp om att man ska bli lämnad i fred. Men mma-fighters är uppenbarligen inte som björnar, så slagen fortsätter hagla tills domaren kliver in.

De båda kombattanterna den här gången var den kinesiska mma-instruktören XU Xiao-dong (känns som att ”dong” är typ som ett ”son-namn” i Kina) som går under namnet ”Madman” i branschen (känns som att ”mad” är typ som att ha ett ”dong-namn” i mma-världen), och Tai Chi-mästaren Wei Lei, som utvecklat ”Thunder-stilen” av Tai Chi. Oklart vad den går ut på, men av videon att döma så har det något med blixtnedslag i ansiktet att göra.

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
0
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
1
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
1
GRRR...
*LUV* *LUV*
0
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
1
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
0
*SNYFT*
WOW! WOW!
2
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Kinesisk Tai Chi mot MMA – vem vinner?

log in

reset password

Back to
log in