Kille ska tända eld på fis – och det går väldigt, väldigt fel

Ha! Jag visste att jag skulle få dig med den rubriken. Vi snackar den oemotståndliga dragningskraften av när Gunilla, 53, får upp den perfekta click-bait-rubriken...


Ha! Jag visste att jag skulle få dig med den rubriken. Vi snackar den oemotståndliga dragningskraften av när Gunilla, 53, får upp den perfekta click-bait-rubriken från Newsner i sitt värdelösa facebook-flöde! Typ: ”Den hemlösa mannen fann en utsvulten hundvalp som käkade bajs i diket, du anar inte vad han gjorde då med sin röv som fick hundvalpen att bli proppmätt och alla runt omkring att ringa polisen. Dela om du också har en röv!”.

Men det här, mina vänner, är ingen click-bait! Det här är synnerligen spektakulärt kvalitétshumor! Ni tror att ni vet vad som kommer hända, men ni har iiiingen aning! Jag kan säga så mycket som så här: hade detta inträffat för 2000 år sedan så hade vi haft en annan Messias… och bibeln hade sett väääldigt, väldigt  annorlunda ut!

Text: @martinklinden

Kids, try this at home!

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!


log in

reset password

Back to
log in