KD-politiker varnar för lastbilsattack på Drottninggatan – två veckor senare händer det


Ett ”vad var det jag sa” har aldrig varit hemskare att yttra. I en Facebookvideo från den 23:e mars kritiserar Björn-Owe Björk, gruppledare för KD i Knivsta, regeringen för att inte ha säkrat Drottninggatan med fordonshinder.

Frankie Fouganthin

”Jag kan konstatera att på Drottninggatan har man fortfarande inte, trots det här hotet, lyckats få upp enkla fordonshinder för att förhindra en tragedi i centrala Stockholm. Det är obegripligt och jag uppmanar Stockholms stad att snarast agera!”, säger han i videon som spelades in på platsen som bara två veckor senare skulle bli föremål för ett terrordåd. 

”Trots terrorattacker i Nice, Berlin, London och Jerusalem, utförda med lastbil, vidtas inga åtgärder för att förhindra en motsvarande attack i centrala Stockholm. Naivt och oansvarigt av Stockholm stad att inte agera trots uppenbar hotbild!”, skriver han i inlägget där han publicerar videon.

Kusligt korrekt analys, och varför har det inte åtgärdats om man var medveten om problemet? Kostar varken nämnvärda resurser eller tid…

Rakhmat Akilov besannade Björn-Owe Björks farhågor. Varför hade man inte vidtagit några åtgärder?
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
2
HAHA!
URK! URK!
2
URK!
WTF?! WTF?!
3
WTF?!
NAAW... NAAW...
7
NAAW...
GRRR... GRRR...
2
GRRR...
*LUV* *LUV*
1
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
1
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
1
*SNYFT*
WOW! WOW!
1
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

KD-politiker varnar för lastbilsattack på Drottninggatan – två veckor senare händer det

log in

reset password

Back to
log in