Kastade kebab på polis – åker i fängelse (man kastar fanimej inte en kebab!)

Få brott berör så mycket som det här, så varning utfärdas till känsliga läsare. Särskilt då om man är på diet som jag, och drömmer...


Få brott berör så mycket som det här, så varning utfärdas till känsliga läsare. Särskilt då om man är på diet som jag, och drömmer om kebab på natten. Hela artikeln är skriven i affekt, så mycket grovt språk kan förekomma. Än en gång, känsliga läsare bör sluta läsa här, kebaben i artikeln klarade sig inte!

Hur som helst, flera norska och svenska medier, där ibland Aftonbladet, har rapporterat om denna fruktansvärda incidenten som inträffade i augusti förra året i Norge.

Polisen kallades till ett lägenhetsbråk mellan två tvillingar i 20-årsåldern. Väl på plats tvingades polisen avlägsna den ena bråkstaken från den andra, och det var då det oförlåtliga skedde. Gärningsmannen kastade sin kebab, med full kraft, mot polismannen (politidrängen?) och träffade rakt i bröstet.

Enligt polisen var kastet så pass hårt att det kändes i bröstet en stund efter åt. ”Han merket det i brystet i noe tid etter episoden”, står det att läsa i rapporten (jag antar att han menar psykiskt här då, som en klump i bröstet liksom?). Oklart om det gjordes något försök på plats att rädda kebaben, om det liksom finns någon tre sekunders-regel i Norge också, men kebaben klarade sig i alla fall inte.

Mannen greps och ställdes inför rätta. I sitt försvar hävdade han att han inte visste om att offret som han kastade kebaben på var Polis (men det spelar väl för fan ingen roll, man kastar väl inte en jävla kebab oavsett eller, jävla kiosk-mongo?! reds.anm). Och i dagarna föll domen, straffet blev 21 dagar i fängelse.

En annan kebab-incident som blev ett rättsfall:

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!


log in

reset password

Back to
log in