Karriärbyte? Bli sædtapper (grisrunkare) i Norge!

Har du lena händer, snabba handleder och är inte rädd för att bli lite skitig (eller snarare kladdig)? I så fall kanske ett karriärbyte är aktuellt!...


Har du lena händer, snabba handleder och är inte rädd för att bli lite skitig (eller snarare kladdig)? I så fall kanske ett karriärbyte är aktuellt! Vad sägs om att få en fet norsk lönecheck för att utvinna ”Norges vita guld”? Garanterat meriterande om du var singel under de mest frustrerande åren i puberteten, eller om du jobbat som barflicka i Pattaya.

Men om du tror att det är en dans på rosor, så tror de fel. Ser du framför dig hur du r*nkar av grisen Babe ute på en blomsteräng, så kommer du nog bli besviken (fy fan vilken sjuk inre syn att se framför sig förövrigt. Sök hjälp!). Nej, har leds en 400 kilo fläskig gris in och gränslar en stålsugga. Och det är då som du stövlar in i ett fläckbesudlat blåställ. redo att göra din grej och leverera ett passionerat ”happy ending”!

Och det här är ju inte som att erbjuda ”me love you long time” på en rastplats utanför Berlin, nej, här kan du inte fuska och distansera dig genom att sniffa lim eller röka crack. 5 dagar i veckan, 8 timmar om dagen, med att, för hand (inga maskiner här inte, stolt hantverk!) fylla take away-muggar med grissperma.

I den här gamla artikeln från NRK får vi följa med M**** som blott 24 år gammal nått den absoluta bottnen och arbetar som ”sædtapper”, eller ”grisrunkare”, om man ska kalla det för vad det är. ”Det ikke så vanskelig.Grisen vet hva han skal gjøre, så gjelder det bare for meg å få tak i penisen når han er i gang”, berättar hon för NRK.

Så tror du att du har vad som krävs, eller känner någon som skulle passa utmärkt för jobbet, så tveka inte att tagga personen i kommentarsfältet på Facebook! Var inte så jävla prydd nu, du har garanterat gjort något värre på fyllan någon gång!


log in

reset password

Back to
log in