Julklappstips: Nu kan du bjuda tjocka släkten en kulinarisk chokladavgjutning av ditt anus

Det här måste ju bli årets julklapp??! Företaget Edible Anus erbjuder nu personligt utformade praliner i finaste belgisk choklad av sina kunders anus! Antingen kan...


Det här måste ju bli årets julklapp??! Företaget Edible Anus erbjuder nu personligt utformade praliner i finaste belgisk choklad av sina kunders anus! Antingen kan du beställa analpraliner på nätet, eller så kan du pröjsa extra och åka ner och göra en personlig avgjutning, som förmodligen inte kommer uppskattas av någon annan än dig själv!

Aldrig mer kommer farmor köpa värdelöst krimskrams. Nej, nu kommer hon kunna beställa en avgjutning av sitt förhistoriska anus, fylla med romrussin och punsch och annan skit som gamlingar stoppar i godis, och langa ut till barnbarnen på julafton!

Eller varför inte göra en egen av gjutning av ditt ovårdade lastbilschaufför-anus och bjussa kollegorna på över en kopp kaffe och lite vardagsrasism i fikarummet? Svårslaget premium-ögonblick!

Ja, användningsområdena är obegränsade! Och såhär går processen till, inte alls genant att ligga i en gynekologstol medan en sån där bagare från Welthers-reklamen stirrar dig i brunögat och fyller anuset till bredden med choklad! Så här ser det ut:

Tagga en polare eller kollega som kan vänta sig en chokladask i julklapp! 

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!


log in

reset password

Back to
log in