Jippie! Nu finns det tvättbjörnar i Sverige!


Senaste månaden har det gjorts inte mindre än TVÅ tvättbörnsobservationer i Sverige, båda i Malmö. Och ja, jag vet att dom fuckar upp faunan, sabbar folks hus, käkar sopor och pajar massa grejer med sina små händer. Men helt ärligt, det är en typiskt sån grej som man vet är skitdåligt, men man gör det ändå. Kalla mig tvättbjörnarnas Malena Ernman, men jag bortser villigt från allt dåligt dom gör!

Som att kissa på sig för att man fryser, motivera ett sunkigt festival-ligg utan kådis med kissbomben och en stilla bön, eller när kines-mamman tar dagskassan från restaurangen och drar till casinot! Det är liksom dömt till att gå åt helvete. Men det är ett senare bekymmer för tvättbjörnar är fan BÄST!

P-A Åhlén på Jägareförbundet säger till Ekot att om tvättbjörnarna etablerar sig i Sverige så är ”mördarsnigel-invasionen” (yay, mördarsniglar är fan BÄST!) en frisk fläkt i jämförelse! Haters gonna say att tvättbjörnar är en sanitär olägenhet med rabies och masksjukdomar som gärna bosätter sig nära människor och förstör egendom, käkar sopor och pillar på precis allt. Men vafan vore internet utan tvättbjörnar?! Det är som kattklipp på steroider! Kolla bara på den som käkar druvor i klippet under artikeln! HA!

Så är du en sån egenmäktig person som smugglar grejer över gränserna, som den där svt-journalisten med flyktingbarnet, så skulle jag vilja beställa ett par pandor också! Tvättbjörnar och pandor saknas här i Sverige. Och såna där arga små nakna människor som skjuter giftpilar på skogsarbetare i Amazonas och som dör om man nyser på dom!

Nä, nu tycker jag att vi firar tvättbjörnarnas intåg med en liten klippkavalkad! Hurra, hurra, hurra!

Det här är inte bara det bästa tvättbjörnsklippet i världen, det är kanske ett av de roligaste klippen i universum också (delad första plats med en homevideo från Andromeda där ett ailien-barn somnar med sitt utomjordningsansikte i en rymdfördelsedagstårta och får grädde i hela fram-ansiktet (det där snabeln sitter. Dom har alltså ett på varje sida).

Titta och säg att du INTE vill ha tvättbjörnar här!

Stökar ner?! Den här grabben städar fan bättre än mig! 

Inom en snar framtid kommer detta kan detta vara en vanlig syn på våra gator. Kom inte och säh till mig att Sverige inte hade varit en bättre plats då!?

Jag hade kunnat kolla på den här hela dagen…

Tvättbjörnsbebisar! Fattar ni eller?! TVÄTTBJÖRNSBEBISAR SÄGER JAG TE ER!!!

Okej. Efter att ha driftat i väg i tre timmars tvättbjörn-videos med ”å den måste jag ta, å den, å den!” Så får vi nog släppa det här och gå vidare…

Okej, jag trodde själv att jag hade slutat. Här kommer en till… absolut sista… Alla måste kolla!

What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
0
HAHA!
URK! URK!
1
URK!
WTF?! WTF?!
1
WTF?!
NAAW... NAAW...
1
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
3
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
1
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
0
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Jippie! Nu finns det tvättbjörnar i Sverige!

log in

reset password

Back to
log in