Jim Carrey framröstad till historiens roligaste skådespelare – Här är hela topplistan

The Top Tens är en skitstor sida där man gör topplistor av i princip vad som helst. Topp 10-maträtter, topp 10-filmer, topp 10-topp-10-listor… ja, du...


The Top Tens är en skitstor sida där man gör topplistor av i princip vad som helst. Topp 10-maträtter, topp 10-filmer, topp 10-topp-10-listor… ja, du fattar grejen. Till exempel så har man kommit fram till att Gudfadern är världens bästa film (följd av Forrest Gump och The Shawshank Redemption), och att hund är världens bästa djur (lite skandal att ”apa” kom först på 9:e plats. Dom kan för fan cykla och röka cigg! Röstar folk med r*ven, eller?!)

En annan sak som man kommit fram till är att Megan Fox är världens snyggaste brud och att religiösa tokstollar är de mest störande personerna i världen, följt av mig själv på andra och tredjeplats som bortskämda brats respektive översittare. Feminister och emo-kids finns givetvis också representerade på nämnda lista.

Men hur som helst, kom bort mig lite bland alla listorna. Tillbaks till ämnet – världens roligaste skådespelare! Enligt de som röstat så är Jim Carrey den absolut roligaste skådespelaren i historien. Håller du med, eller vem skulle du säga är den roligaste skådespelaren någonsin? Här har du The Top Tens lista:

Text: @martinklinden

1. Jim Carrey

2. Will Farrell

3. Robin Williams

4. Bill Murray

5. Rowan Atkinson

6. Steve Carell

7. Adam Sandler

8. John Cleese

9. Ben Stiller

10. Charlie Chaplin

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!


log in

reset password

Back to
log in