Jesper som strider mot IS sågar regeringen: ”Ni omfamnar Daesh, ger dom bostad, jobb och pengar. Fan ta er!”


Medan sossarna gör klart att dom kommer fortsätta vurma för återvändande jihadister, så förespråkar Jesper Söder, som till vardags slåss mot IS i Syrien, en heeelt annan pedagogik.

”Ni omfamnar Daesh, ger dom bostad, jobb och finansiellt stöd och nästa dag kör dom in en lastbil i Åhléns. Stoppa dom vid gränsen och skicka tillbaks dom hit så de kan få sina straff! Jag delar mer än gärna ut dem!”, säger han i en video som riktar sig till regeringens slapphänta hantering av terrorister.

”Fatta att dom försöker ta över världen genom att sprida skräck i våra länder och städer. Dom tar allt vi håller kärt ifrån oss, utan att sky några som helst medel – och ni hjälper dom!”, fortsätter han.

”Medan vi försöker bekämpa dom här nere så försöker politikerna bädda in dom i samhället där hemma. Det är fel, och oskyldiga människor får betala med sina liv! Ni kan fråga vilken säkerhetstjänst som helst och de kommer hålla med mig!”.

Och sen avslutar han totalsågningen med ett kort och gott ”Fan ta er”, till Löfvén och gänget.

What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
5
HAHA!
URK! URK!
1
URK!
WTF?! WTF?!
6
WTF?!
NAAW... NAAW...
5
NAAW...
GRRR... GRRR...
4
GRRR...
*LUV* *LUV*
9
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
2
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
1
*SNYFT*
WOW! WOW!
2
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Jesper som strider mot IS sågar regeringen: ”Ni omfamnar Daesh, ger dom bostad, jobb och pengar. Fan ta er!”

log in

reset password

Back to
log in