Stor snubbe örfilar angripande tjej på tunnelbanan! Gjorde han rätt eller fel?

Ett liten smäll för människan, men en stor smäll för jämlikheten… fast egentligen så var det faktiskt en ganska stor smäll för människan också. Den...


Ett liten smäll för människan, men en stor smäll för jämlikheten… fast egentligen så var det faktiskt en ganska stor smäll för människan också. Den ekar nog tamejfan fortfarande i skallen på den störiga bruden!

*SMACK*

Storyn bakom klippet är tydligen att brud-gänget trackat jätten på tunnelbanan. När mobbningen övergick till fysiska angrepp unleashade Ivan Drago-snubben den mest högljudda och jämställda lavetten i mannaminne…

Man ska ju aldrig slå tjejer, men finns det undantag om man är den som blir angripen! Gjorde mannen rätt eller fel? 

Och här har ni efterspelet. Enligt lagen agerade mannen rätt åklagaren lade ner åtalet då de ansåg att örfilen var berättigad. Men rent moraliskt, var det verkligen rätt?

M.K Lindén
Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluff-fakturor, mammabloggar och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas. Klicka på ikonerna för att följa på Facebook och Instagram!
M.K Lindén on FacebookM.K Lindén on Instagram

log in

reset password

Back to
log in