Italienska polisen går fullkomligt bananas på antifa-demonstration

Kommer du ihåg Malmö 2015 när svenska polisen tänkte ”dom kommer ju aldrig gå hem. Äh, f*ck it, kill them all!” och gick fullkomligt Braveheart...


Kommer du ihåg Malmö 2015 när svenska polisen tänkte ”dom kommer ju aldrig gå hem. Äh, f*ck it, kill them all!” och gick fullkomligt Braveheart och manglade ner en demonstration med rytteriet?! Dom fick ju skapligt med skit för det efteråt. I alla fall av media, minns inte det rättsliga efterspelet, och är alldeles för trött för att googla.

Italien har man tydligen också en ganska offensiv strategi vid demonstrationer. Snubblade över det här klippet som är uppladdat av Voice of Europe (ursäkta om det är en nasse-sajt eller nått, låter onekligen lite så… men är som sagt för trött för att googla). Hur som helst, enligt beskrivningen så ska det handla om en sammandrabbning mellan polis och antifa i alla fall.

En demonstration stöter ihop med en polisbarrikad någonstans i Italien. Första sekunderna ser det ut om ett fullt normalt förfarande, du vet när demonstranterna skriker i polisernas ansikten, bankar lite på sköldarna och skriker ”gris-jävlar”, och sånt. Men icke. ”Klara, färdiga, gå”, säger det bara, sen vevar snutarna disciplinpinnarna som jävla väderkvarnar så både hippies och plakat yr åt alla håll och kanter i batong-mumbon.

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!

log in

reset password

Back to
log in