ISIS-krigare klär ut sig till kvinnor för att fly – och bilderna är helt fenomenala!


Sedan den irakiska armén avancerar i Mosul så gör omringade ISIS-krigare allt för att fly staden. För folk är liksom ganska arga och besvikna på dom nu. Flera medier, där ibland brittiska MailOnline och The Sun, rapporterar idag om att irakiska armén grep ett gäng piffiga kalaspinglor som försökte traska ut ur stan.

Men vid en närmare granskning av tjejgänget så väckte ansikts- och bröstbehåring vissa varningsklockor och männen greps. Och nu när irakiska armén publicerar bilderna från rymningsförsöket så är det ju inte jätte konstigt att dom misslyckades. Skulle du swipa höger?

Svårt att smita ut obemärkt när man piffat till sig till ett gäng såna här kalaspinglor! Foto: Irakiska armén
Men den här snubben tog verkligen priset. Asså vafan, less is more grabben! Foto: Irakiska armén
Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392

 

What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
19
HAHA!
URK! URK!
9
URK!
WTF?! WTF?!
7
WTF?!
NAAW... NAAW...
5
NAAW...
GRRR... GRRR...
2
GRRR...
*LUV* *LUV*
7
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
10
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
2
*SNYFT*
WOW! WOW!
4
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

ISIS-krigare klär ut sig till kvinnor för att fly – och bilderna är helt fenomenala!

log in

reset password

Back to
log in