Irak: Tre jihad-krigare dödade av vårtsvinsflock


Enligt den irakiska nyhetsbyrån al-Sumari dödades tre ISIS-krigare under söndagens stridigheter – mot en flock vårtsvin! Ja, det låter nästan för bra för att vara sant. Först spekulerades det i om nyheten kunde vara ett missförstånd, då det amerikanska stridsflygplanet A-10 Thunderbolt ibland kallas för ”Warthog”, alltså vårtsvin. Men nyhetsbyrån går ut och förtydligar och kontentan är otvetydig – Jihadisterna angreps av en flock jättegrisar – och förlorade!

Enligt en invånare från byn Kirkuk, där sammandrabbningen mellan ISIS och grisarna ägde rum, så rörde det sig om en grupp om åtta jihadister som angreps av en ”större” flock vårtsvin. Och nu har ISIS mobiliserat för att slå tillbaks mot grisarna. I synnerhet för att ett nederlag mot en flock grisar rimmar illa med organisationens pr-maskin. 

Tre IS-krigare i Kirkuk. Förhoppningsvis de som gick grisdöden tillmötes i söndags.

Nu spekuleras det också i huruvida man får en inträdesbiljett till paradiset eller inte, om man går ut i heligt krig och dödas av en gris. Tydligen så är det klarlagt att man inte får det om man dödas av till exempel en kvinna. Så prognosen ser onekligen haram ut för helgens tre stupade…

Källa: Berlingske.dk

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
17
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
1
WTF?!
NAAW... NAAW...
1
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
3
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
2
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
1
*SNYFT*
WOW! WOW!
2
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Irak: Tre jihad-krigare dödade av vårtsvinsflock

log in

reset password

Back to
log in