Innan du gnäller över ditt jobb – den här snubben har världens värsta jobb

Tycker du att din ångest är illa när det är dags att gå till jobbet på måndags morgonen? Tänk dig då den här snubben, som med...


Tycker du att din ångest är illa när det är dags att gå till jobbet på måndags morgonen? Tänk dig då den här snubben, som med största sannolikhet har det värsta jobbet i hela världen! Vi snackar den sammanslagna gå-till-jobbet-ångesten av en fluffer vid en hårig 70-tals-porrfilmsinspelning, och Kardashians familjegynekolog!

Han jobbar för Dhaka City Coroporation i Bangladesh, och ska se till att stadens kloaker inte svämmar över när de 14 miljoner invånarna kollektivt har skitit stopp i avloppet efter en e-coli-spetsad chicken tikka masala.

Utan vare sig skyddsutrustning, handskar eller ens en klädnypa för näsan försvinner han ner i det bajsblandade vattnet för att rensa bort vad som nu kan ha orsakat stoppet (nu är inte jag jätte-haj på stopp i avlopp, men om jag ska brainstorma fritt: ett styckmördat fnask, en nedspolad bebis eller en baotasten av bajs). För besväret får han ett par kronor om dagen. Och det är inte bara ett svinäckligt jobb, det är farligt också. Inte sällan försvinner kloakarbetarna där nere plurret.


log in

reset password

Back to
log in