Inbrottstjuv råkar bryta sig in hos fallskärmsjägare – åker på rejält med stryk

Det här klippet har förvisso typ tre år på nacken nu, men det ger fortfarande en så skön ”så-jävla-rätt-åt-honom-feeling” så det har börjat gå viralt...


Det här klippet har förvisso typ tre år på nacken nu, men det ger fortfarande en så skön ”så-jävla-rätt-åt-honom-feeling” så det har börjat gå viralt igen.

Ploten är att en sunkig low-life driver runt och känner på dörrar och letar fönster på glänt när han slutligen råkar välja väldigt fel hus. Han råkar nämligen väcka fallskärmsjägaren Andrew ”Mr. Wrong House” Myers. Som jag antar har fått sitt smeknamn efter denna händelsen. Om inte annat så är det ett jävla sammanträffande. Och ett jävla märkligt smeknamn.

Hur som helst så tar Mr. Wrong House inte lätt på att man försöker bryta sig in i hans hus, och ett kokstryk av sällan skådat slag tar vid…

Och tycker du inte att det är tillräckligt att bara följa fighten från första parkett via front-porchens övervakningskamera så har vår hjälte släppt en ny video, där han pedagogiskt ger oss en exklusiv steg-för-steg inblick i stryket! Bonusmaterial liksom. Sweet!

Efter att filmen blev viral har Mr. Wrong House valt att disponera sina minuter i rampljuset till att samla in stålar till ett hundprojekt för krigsveteraner med PTSD-syndrom. Paws & Stripes kallar han det. Är du sån sucker som swishar Lamotte istället för att köpa Fifa-coins så kan du ju klicka vidare på Facebooksidan och skänka en slant för den goda sakens skull!

Och vill du ha mer intressanta diskussioner, roliga bilder och feta videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!


log in

reset password

Back to
log in