IMPONERANDE: Snubbe visar upp galna självförsvars-skillz


Personligen är jag inte särskilt insöad på kampsport. Förmodligen för att jag är otroligt principfast när det kommer till våldsanvändning, och aldrig någonsin skulle drömma om att bruka våld mot någon som inte är så kraftigt underlägsen mig att jag skulle klara av att spöa dom utan nämnvärd ansträngning. Vi snackar typ kvinnor, barn, gamla och sjuka. Såna som man sänker med tåpaj i bjällrorna eller tummen i ögat (ärligt, pungspark är typ barn, gamla och sjukas akilleshäl).

Men självklart är det ju bra att kunna någon kampsport. Tänk dig själv om du är på väg hem från krogen en sen natt, genar genom en mörk gränd, och springer på ett fyllo som du vill råna på mobilen. Då kan kamsportsfärdigheterna komma väl till pass. Och är det någon som kan kampsport så är det den här snubben! Med över en miljon gillare på facebook-sidan ”Mastro Defence System” langar han upp videos där han visar upp sina sjuka wax on-wax off-skillz.

Första sekvensen i videon är kanske inte så imponerande, där han kör ”väderkvarnen” i ultrarapid, en synnerligen effektiv move som jag själv faktiskt praktiserat i mellanstadiet mot en några år yngre kille som inte vill byta bort sin Sergei Fedorov i guld mot något av mina mediokra dussinkort som jag hade dubblett på. Hade jag inte fått fingret i ögat så är jag säkert kunnat gå segrare ur den bataljen.

Hur som helst, kolla hela klippet. Snubben är dödlig som Steven Seagal i en egenproducerad och självglorifierande 90-tals dänga! Schiesse alltså, vad är det ens för kampsport?! Måste ju vara typ ”ninja” eller nått?! Men killarna han kör mot är ju fan sämst! För fan grabbar, köp en pistol, era losers! Eller ge mig alla era hockeybilder!

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
0
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
0
WTF?!
NAAW... NAAW...
1
NAAW...
GRRR... GRRR...
1
GRRR...
*LUV* *LUV*
1
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
1
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
0
*SNYFT*
WOW! WOW!
1
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

IMPONERANDE: Snubbe visar upp galna självförsvars-skillz

log in

reset password

Back to
log in