Hippie försöker blockera slag med psyket. Det går ganska dåligt…

Människans psyke äro outgrundligt (ja, vi riktigt smarta människor snackar så. Säger ”äro” och sånt…) En människans psyke klarar av det mesta. Till exempel så...


Foto: YouTube

Människans psyke äro outgrundligt (ja, vi riktigt smarta människor snackar så. Säger ”äro” och sånt…)

En människans psyke klarar av det mesta. Till exempel så kan det intala dig (med lite hjälp från Google) att fettkulan i din chipstutte är dödlig bröstcancer (kan personligen skriva under på den).

Eller mentalt placera dig i ett Harlequin-bokomslag när din bukfeta man sedan 20 år bestiger dig som en heffaklump (min fru kan personligen skriva under på den).

Min frus tillflyktsort. Jag hatar mitt liv…

Men en sak som det mänskliga psyket definitivt inte kan göra är att stoppa incoming knytnävar. Och det kan den här alternativa stridskonstmästarens hippie-ansikte personligen skriva under på!

En annan sak som det mänskliga psyket INTE klarar av, är att stoppa en tjurrusande hippe, som ångar på så att hästsvansen fladdrar för vinden, från att rugbytackla dig i solarplexus…

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!


log in

reset password

Back to
log in