Harmony 2.0 – den intelligenta sexroboten som ska ersätta en flickvän


Vill du gärna ha en flickvän, men pallar inte riktigt med alla de där personliga uppoffringarna som kommer med ett ömsesidigt förhållande, så som att inte spela 16 timmar om dagen, sköta sin personliga hygien, och uppträda på ett moget, ansvarsfullt och attraktivt vis? I så fall är ”Harmony 2.0” life-hacket för dig, min (ensamma och patetiska) vän!

Företaget ”Realdoll” har tillverkat silikondockor åt ensamma patetiska män i snart tio års tid, men nu har de tagit steget längre. Innan har de bara varit lika konstgjorda som en bimbo, men nu kommer de bli lika korkade också! I senaste versionen har man nämligen knökat in lite artificiell intelligens! Nu ska sexdockan inte längre bara vara en leksak, nu ska det vara en flickvän!

Med enkla knapptryck kan du ställa in din nyfunna kärleks personlighet; blyg, vågad eller sexuell till exempel! Och sen är det bara att börja interagera med dockan på ditt eget okarismatiska vis (som gjort att du inte fått en flickvän från första början), så kommer Harmony memorera saker och lära känna dig. Och hur jävla ocharmig du än är, snackar om modelltåg och ljumsk-eksem och sånt som du brukar snacka med riktigt tjejer om, så kommer Harmony älska dig villkorslöst!  

Och vill du ha en riktigt autentisk flickvänsupplevelse så kan du till och med få Harmony att klaga på dig! Över att du är lat, stökig, inte tycker om hennes vänner, och att Stephanies kille minsann köpte jordgubbar och champagne på deras års dag, och om du inte ändrar på dig så kommer hon flytta hem till sina föräldrar osv, osv…

Priset på Harmony ligger på strax under 10 000$, vilket är faktiskt är betydligt mindre än en livs levande flickvän.

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392

 

What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
10
HAHA!
URK! URK!
3
URK!
WTF?! WTF?!
15
WTF?!
NAAW... NAAW...
3
NAAW...
GRRR... GRRR...
4
GRRR...
*LUV* *LUV*
5
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
3
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
11
*SNYFT*
WOW! WOW!
4
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Harmony 2.0 – den intelligenta sexroboten som ska ersätta en flickvän

log in

reset password

Back to
log in