Här kommenterar Dominika Peczynski Anders Borgs episka snefylla


I helgen vaknade Anders Borg upp med en bakfylla-ångest värre än Sverige efter fyra år med röd-grönt styre. Tydligen hade den fd. finansministern, som så påpassligt själv drabbats av en ”blackout”, spårat ut rejält under en familjefest för societeten i skärgården.

Till den milda grad att han ett par dagar senare finner sig nödgad att publicera en officiell ursäkt på Facebook, faktiskt. Och det vet ju vi alla, att om det är så jävla urspårat och finns så många offer, att det är mer fördelaktigt att langa upp en officiell ursäkt på Fejjan än att ringa runt till alla, så snackar vi snefylla av bibliska proportioner!

Och mycket riktigt så lyckades media gräva fram källor som kunde intyga att det rörde sig om en traditionell snefylla. Ja, vi alla har nog sett någon morbror eller jobbarkompis plöja igenom hela repertoaren av svenska klassiker som ”helikoptern”, ”jag ska ta dig på kuken” och ”käften din jävla hora” under en familjesammankomst, 50-årskalas eller firmafest.

Men nu tonar plikttroget snefyllans hustru ner incidenten (också en klassiker faktiskt). Enligt en redogörelse som Dominika publicerar på Facebook så är händelsen förmodligen uppblåst, och medias uppgifter grundar sig på rykten och tredjehandsuppgifter…

Så vad säger du, har media gått bananas för att sälja lösnummer, eller har verkligen den fd. finansministern spårat ut i den omfattningen. Asså, om man publicerar en officiell ursäkt på Facebook så har man sannolikt på känn att man varit lite stökigare än att man snäst åt värden, eller? Här kommer Anders Borgs ursäkt än en gång, och visst fan osar det klassisk snefylla?!

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
5
HAHA!
URK! URK!
1
URK!
WTF?! WTF?!
6
WTF?!
NAAW... NAAW...
6
NAAW...
GRRR... GRRR...
3
GRRR...
*LUV* *LUV*
5
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
4
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
2
*SNYFT*
WOW! WOW!
9
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Här kommenterar Dominika Peczynski Anders Borgs episka snefylla

log in

reset password

Back to
log in