Här åker Conor McGregor på stryk – och sen blir det fullt slagsmål med publiken

Missade du matchen igår? Kanske fick du inte kolla på den för frugan? Eller blev du övertaggad under uppsnacket drog i dig ett par fesljumna...


Missade du matchen igår? Kanske fick du inte kolla på den för frugan? Eller blev du övertaggad under uppsnacket drog i dig ett par fesljumna Sofero för mycket och gick ut på stan och primalskrek i ett enda stort testoseronutbrott och sen fick spendera resten av kvällen med nerpissade brallor i fyllecellen (klassiker)? Eller så kanske du rentutav är så jävla white-thrash att du lever för UFC och helt enkelt måste se slutet igen för att våldet stimulerar din simpla hjärna! Hur som helst, här har du spektaklet igen!

Conor McGregor klappar ut, Ivan Drago går fullständigt bananas och flyger över stängslet som en sovjetisk kärnvapenspets för att förinta västvärlden. Sicket jädra hullabaloo, som man säger på ren och skär svenska! Kaos!  

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!


log in

reset password

Back to
log in