Hackare kapade 250 jihadist-konton på Twitter och postade gay-porr


Hackaren ”WauchulaGhost” har ett mission. Ett jävligt kul mission. Nämligen att ta över ISIS-konton på social medier och spamma gay-porr och hbtq-budskap till de jihadist-törstande islamisterna som följer dem!

I en intervju med CNN berättar hackaren bakom pseudonymet om sitt dagsverke: ”De här människorna har en it-kunskap på en 6-årings nivå, så det tar inte mer än 60 sekunder att kapa ett konto”, säger han.

Kredd: Twitter / LADBible

Hittills har över 250 konton fallit offer för WauchulaGhost’s metoder, och de som följt kontona för sin dagliga dos av hets mot västvärlden har fått sig en smärre chock när de möts av regnbågsfärger, pride-budskap och human centipedes i latexmundering! Och självklart man ovänner i den här branschen, något som WauhaulaGhost definitivt kan skriva under på. 

Men att dödshoten strömmar in i en aldrig sinande takt är inget som han oroar sig nämnvärt för. ”Så länge de riktar ilskan mot mig så kanske de låter någon annan vara i fred”, säger han belåtet till CNN.

Kredd: Twitter / LADBible

WauchulaGhost vill dock vara tydlig med att budskapet i attackerna är varken att driva med muslimer eller homosexuella överlag, utan snarare som ett svar på terrorist-attacken mot gay-klubben Pulse i Orlando där 49 personer miste livet och 53 skadades…

Kredd: Twitter / LADBible
Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
49
HAHA!
URK! URK!
4
URK!
WTF?! WTF?!
11
WTF?!
NAAW... NAAW...
8
NAAW...
GRRR... GRRR...
1
GRRR...
*LUV* *LUV*
13
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
8
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
8
*SNYFT*
WOW! WOW!
7
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Hackare kapade 250 jihadist-konton på Twitter och postade gay-porr

log in

reset password

Back to
log in