Gravid lärarinna blev misshandlad och fick missfall. Våldet i skolorna har ökat kraftigt enligt Arbetsmiljöverket

En gravid lärarinna som försökte avstyra ett bråk mellan två elever blev slagen i magen så illa att hon senare fick missfall. I andra fall...


En gravid lärarinna som försökte avstyra ett bråk mellan två elever blev slagen i magen så illa att hon senare fick missfall. I andra fall rapporteras det om lärare som blivit skallade, sparkade och fått tänder utslagna i tjänsten. Enligt en rapport som Arbetsmiljöverket tagit fram åt DN  har våldet i skolorna ökat med 28 procent – över en fjärdedel – från förra året.

Vad tror du ligger till grund för det ökade våldet mot lärare? Och hur tror du att man kan komma till bukt med problemet? Diskutera gärna i kommentarsfältet! 

M.K Lindén
Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluff-fakturor, mammabloggar och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas. Klicka på ikonerna för att följa på Facebook och Instagram!
M.K Lindén on FacebookM.K Lindén on Instagram

log in

reset password

Back to
log in