Göteborgare fick en lite ”speciellt” utformad korv i korvpaketet

Skit i Donald Trump, klimatet och regeringsbildningen en stund, för här kommer det äntligen lite riktiga nyheter! Det är Göteborg Direkt som skriver om Christians fynd...


Skit i Donald Trump, klimatet och regeringsbildningen en stund, för här kommer det äntligen lite riktiga nyheter! Det är Göteborg Direkt som skriver om Christians fynd i korvpaketet. Det var när han skulle förbereda lunchen som han hittade en korven som, beroende på vem man frågar, ser mer eller mindre aptitlig ut än en vanlig korv.

Men korvens är lyckligtvis inte vad den ser ut att vara. Nej, det handlar alltså inte om en förlupen grispenis som har letat sig ner i korvpaketet. Enligt tillverkaren så är det helt enkelt en vanlig korv som spruckit och fått en något ”olycklig” form när korvmassan pressats ut. Och tur är väl det, för Christian säger till Göteborg Direkt att han har tillagat korven och käkat upp den med senap och potatis.

Källa: Göteborg Direkt. Foton: Privat

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!


log in

reset password

Back to
log in