Girl Power: Kvinnlig piketpolis kastar runt knivman som en vante


Vad får du om du korsar Mulan med Ivan Drago? Jo, du får en tre-små-rätter-uppfödd Fröken Judge Dredd som kommer spöa allt och alla som bryter mot den kinesiska lagen (eller försöker skaffa Facebook, engagerar sig fackligt eller skriver en regimkritisk tidningsartikel).

Enligt uppgifter är den här poliskvinnan ökänd i staden Dongguan för att vara stor, stygg och resolut i sina ingripanden. På filmen ses hon, mer eller mindre på egenhand, övermanna en drogpåverkad knivman som lever rövare mitt i gatan.

Många gånger har såna här situationer eskalerat i dödsskjutningar, men tack vare poliskvinnans ninja-skillz så kan den här snubben se fram emot ett långt och olyckligt liv i en kinesisk fängelsehåla någonstans! Slutet gott, allting gott!

Meanwhile in Sweden…

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
6
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
1
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
0
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
2
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
1
*SNYFT*
WOW! WOW!
4
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Girl Power: Kvinnlig piketpolis kastar runt knivman som en vante

log in

reset password

Back to
log in