Gangster försöker slå 7-Eleven-anställd med grymma självförsvars-skillz


Personligen så är jag mer för att spela död, erbjuda min plånbok, eller försöka väcka empati genom att ljuga om att min mamma har cancer, men för dig som har lite cojones så har du skolboksexemplet på hur självförsvar ska utövas här!

En latino-gangster, svin-cool med brillorna bak i nacken och allt, har tagit sig in bakom kassan på 7-Eleven och uppträder nu aggressivt mot personalen. Den anställda agerar helt kolugn. Antingen är han paralyserad av skräck och försöker förtvivlat komma upp med en snyfthistoria om hans mammas leukemi har spridit sig, ELLER så är han helt enkelt en så skillad kampsportsutövare att han vet att den som försöker något mot honom kommer få käka grus.

Och svaret är ”B”, käka grus! Blinka inte , för här går det undan. Latinon laddar en sucker punch från ingenstans och dos sekundos senare träder han ofrivilligt in i Juan El Blundos rike (John Blunds mexikanska kusin).

OBS. Videon är länkad i nyhets- och diskussions syfte. WZUP förespråkar inte absolut inte våldsanvändning som inte är nödvändig i självförsvarssyfte.

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392

What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
4
HAHA!
URK! URK!
3
URK!
WTF?! WTF?!
3
WTF?!
NAAW... NAAW...
1
NAAW...
GRRR... GRRR...
2
GRRR...
*LUV* *LUV*
3
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
7
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
2
*SNYFT*
WOW! WOW!
4
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Gangster försöker slå 7-Eleven-anställd med grymma självförsvars-skillz

log in

reset password

Back to
log in