Frankrikes lösning på återvändande Jihadister: Sänder specialstyrka som eliminerar dom på plats


I Sverige snackas det mycket om hur återvändande jihadister ska behandlas. Vissa vill inte släppa in dom i landet, andra vill fängsla dom, och en förvirrad skara rövhattar ute på vänsterkanten vill ge dom förstahandskontrakt och fast jobb som avtackning för genomförd tjänstgöring i det heliga kriget.

Men i Frankrike tycks man äntligen ha kommit upp med en lösning. Det är Wall Street Journal som avslöjar att franska specialstyrkor opererar i bland annat Irak för att jaga sina egna medborgare som strider för IS. Enligt källorna lämnas sedan uppgifterna till Irakiska armén som eliminerar målen, antingen med artilleri, eller genom att gripa jihadisterna och utdöma dödsstraff.

För att hålla ryggen fri rent juridiskt distanserar sig de franska styrkorna från själva dödandet, men syftet är enligt källorna att hindra franska jihadister från att återvända till landet och utgöra ett hot mot befolkningen.

Combat cam: Irakisk soldat lurar IS-sniper med ett klassiskt knep.

What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
5
HAHA!
URK! URK!
1
URK!
WTF?! WTF?!
3
WTF?!
NAAW... NAAW...
6
NAAW...
GRRR... GRRR...
1
GRRR...
*LUV* *LUV*
5
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
10
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
2
*SNYFT*
WOW! WOW!
2
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Frankrikes lösning på återvändande Jihadister: Sänder specialstyrka som eliminerar dom på plats

log in

reset password

Back to
log in