Fotbollshuligan spottar på polis – blir brutalt gripen


Du minns kanske videon som släpptes tidigare i år från den Svenska polisens vardag i Rinkeby? Enligt de bilderna så framstår det ju som tämligen konsekvenslöst att uppträda aggressivt och putta på polisen (se video nedan).

I Portugal tycks polisen däremot arbeta mer offensivt. Om det är bättre, eller sämre låter vi dock ”experterna” avgöra. Den här händelsen, som inträffade den 1:a april 2017, innan matchen mellan Porto – Benfica, visar ett tämligen resolut och brutalt ingripande från den Portugisiska polisen.

En fotbollshuligan uppträder aggressivt mot kravallpoliserna, och enligt videobeskrivningen ska han eventuellt ha spottat på/mot en av poliserna. Då var måttet rågat…

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
1
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
1
WTF?!
NAAW... NAAW...
1
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
1
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
3
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
2
*SNYFT*
WOW! WOW!
1
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Fotbollshuligan spottar på polis – blir brutalt gripen

log in

reset password

Back to
log in