Första bilden: Här är Manchester-terroristen Salman Abedi’s fula nuna


Här är den första bilden på 22-årige Salman Abedi’s sällsynt fula nuna. Salman är född i England, men hans familj kom som flyktingar från Libyen strax innan hans födelse. Enligt The Sun har han tidigare besökt både Libyen och Syrien, och misstänks även ha tränats av IS under sina resor.

Hans attack mot Ariana Grande-konserten beskrivs som en av de fegaste terrordåden hittills då den riktades mot barn och ungdomar. Det är oklart om Salman Abedi var känd av Brittisk underrättelsetjänst sedan tidigare, och om han opererade själv eller var en del av ett nätverk.

En granne till Salman berättar att han bara veckor före attentatet ska ha gått runt i området och skanderat texter ur koranen på arabiska vilket, tro det eller ej, inte tycks vara ett sundhetstecken (no shit!). 

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392

 

What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
1
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
0
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
1
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
0
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
0
*SNYFT*
WOW! WOW!
1
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Första bilden: Här är Manchester-terroristen Salman Abedi’s fula nuna

log in

reset password

Back to
log in