För lat, fet och trött för att ligga? Låt juck-maskinen göra jobbet!

Ibland kommer det såna där uppfinningar som bara revolutionerar hela tillvaron. Jag snackar om penicillinet, elektriciteten och pruttkudden! Och gott folk, nu är nästa milstolpe...


Ibland kommer det såna där uppfinningar som bara revolutionerar hela tillvaron. Jag snackar om penicillinet, elektriciteten och pruttkudden! Och gott folk, nu är nästa milstolpe i mänsklighetens historia här! Inom en omedelbar framtid kommer den här livskalitéförhöjande mackapären finnas i varenda övergött hushåll i västvärlden!

För vem pallar egentligen att vara Fabio i sänghalmen efter en dag på utbrändhetens rand med ett jobb man egentligen hatar och en överkonsumtion av friterad kyckling på lunchbuffén?

Och det är här som LAZY LOVERS kommer in i bilden och gör det lite mindre sugigt att vara människa! Nu kommer du inte längre behöva skumpa runt fredags-pizzan i den bukfeta magen för egen maskin när det är dags att ge efter för instinkterna och tömma blå-bollarna. Ett ypperligt hjälpmedel när motivationen sviktar till att genomföra ett oinspirerat samlag med din partner sedan tio år tillbaka (som du egentligen bara är tillsammans med av praktiska skäl och för att ungarna inte ska bli f*cked up skilsmässobarn).


log in

reset password

Back to
log in