Flinade åt polisen efter att ha mördat tre personer – nu döms han till livstids fängelse

Aftonbladet berättar i dag att de flinande mördaren döms till lagens hårdaste straff – livstidsfängelse! Det var i Januari 2017 som en man sköts med...


Aftonbladet berättar i dag att de flinande mördaren döms till lagens hårdaste straff – livstidsfängelse! Det var i Januari 2017 som en man sköts med flera skott i ett parkeringsgarage i Hallonbergen. Offret överlevde de första skottsalvorna och lyckads, tillsammans med en kamrat, ta sig in i en bil, och köra mot sjukhuset. Men mördaren och hans kumpaner hann i kapp, prejade offrets bil av vägen, och sköt honom till döds. 

En person som sett händelsen vittnar för polisen. Sex veckor senare bryter sig samma mördare in i vittnets lägenhet, och knivhugger både vittnet och dennes fru till döds. 22-årige Fourad Saleh och hans kumpaner grips i närområdet. På polisens mug shot ses mördaren flina triumferande inför kameran.

Men nu får man anta att flinet är borttorkat. Fourad döms för de tre morden till livstidsfängelse. Sammanlagt sju personer åtalades för mordet på vittnet, vittnets fru och mannen i parkeringsgaraget, skriver Aftonbladet. Sex personer för det första mordet, och fyra för dubbelmordet. Två personer var alltså delaktiga i samtliga mordet, där ibland Fourad Saleh.

Antar att flinet får ses som borttorkat nu. Fourad dömdes, vid 22-års ålder, till lagens hårdaste straff – livstidsfängelse
Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!


log in

reset password

Back to
log in