Flicka mobbad, utfryst och kallad ”förorenad” på Malmöskola – åt fläskkött i skolmatsalen


Sydsvenskan skriver idag att Diskrimineringsombudsmannen granskar ett ärende rörande en skola i Malmö. Enligt tidningen handlar det om en flicka som fått utstå mobbning, utfrysning och glåpord som ”förorenad” för att hon ätit fläskkött i skolmatsalen.

Skolans rektor säger sig däremot inte ha märkt att flickan fått sitta för sig själv och frysts ut: ”Vi fick veta detta först genom anmälan”, säger han till Sydsvenskan.

Så rör det sig om helt vanlig good ol’ skolmobbning, eller är det en oroväckande utveckling med integration som går baklänges? Diskussionerna går heta…

På tal om fläsk. En tillbaka blick till när Donald Trump tyckte att man skulle bekämpa terrorister med kulor doppade i grisblod.

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
0
HAHA!
URK! URK!
1
URK!
WTF?! WTF?!
0
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
1
GRRR...
*LUV* *LUV*
0
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
0
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
2
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Flicka mobbad, utfryst och kallad ”förorenad” på Malmöskola – åt fläskkött i skolmatsalen

log in

reset password

Back to
log in