Filmtips: Absolut fängslande gayporr-intro!


Vi kastar oss rak in i intrigen! En snubbe med brallor som är bara en aaaning för tighta i skrevet är ute på en reinkarnerande skogspromenad när han finner sig öga mot öga med någon som står helt random ute i skogen och vädrar dicken. 

Och nu vet jag inte hur man ska agera i en sån här situation, sånt här lär dom liksom inte ut på scouterna (kanske för att scoutledarna själva har en agend, vad vet jag). Men såna här snubbar kan vara snabba, och dom kan säkert klättra i träd också. Och spela död lämnar ju en i ett oerhört sårbart läge, så det är definitivt inte ett alternativ om man möter den här typen av skogsbög ute i naturen.

Nej, jag skulle nog rekommendera att man undviker ögonkontakt, och sakta backar sig ur situationen.

Dom där brallorna är officiellt lite för tighta i skrevet.

Hur som helst så gör mannen i de skrevtighta brallorna helt fel. Och precis som när någon i en skräckfilm ska ut och kolla vad det var för ljud utanför stugan, så sitter man och biter på naglarna i tv-soffan här också. ”Neej, prata inte med honom! Undvik hans suktande blick! Du kommer få hela dicken ner i halsen!”. 

Och dialogen här är ju på alla sätt och vis förskräcklig. Och då syftar jag inte bara på hur replikerna levereras, utan på vad fan dom säger också! Varför har ingen ringt Soc på dom här snubbarnas farsor?! Dom har uppenbarligen givit sina söner fullkomligt olämpliga livsfilosofier. Pappor ska lära sina söner att tälja med kniv och byta däck på bilen och såna grejer!

”My daddy taught me a few things too, like how not to rip the skin by using someone else’s mouth instead of your own hands”! Vafan?! Pappa?!

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
0
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
1
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
1
GRRR...
*LUV* *LUV*
0
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
1
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
0
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Filmtips: Absolut fängslande gayporr-intro!

log in

reset password

Back to
log in