Fight: Jaguar Vs. Kajman – vem vinner?

Naturen, du växte just i mina ögon! Från att ha varit skäggiga marinbiologer i färöiska ylletröjor och gummistövlar som jagar grodyngel i pissregn och häckande...


Naturen, du växte just i mina ögon! Från att ha varit skäggiga marinbiologer i färöiska ylletröjor och gummistövlar som jagar grodyngel i pissregn och häckande lunnefåglar – till rent actionspäckat gladiatorspel!

Jag kan inget om naturen förutom att katter alltid landar på fötter (fast gör dom det om man smetar smör på ryggen på dom?) och att en Amazonasindian dör om man nyser på den. Men enligt Wikipedia så är alltså en Kajman en sorts krokodil som kan bli upp till 2,5 meter lång vilket motsvarar minst ett par dö-läckra boots som kan skörda obegränsad social status hemma i byn om man är en filippinsk fiskare. Jaguaren däremot kan enligt Wikipedia bli hela 4,4 meter lång, väga 2 ton, uppnå en hastighet på nära 300 km/h och grundades i England år 1922.

Så vem skulle du satsa dina surt förvärvade stålar (som du just lånat av jugge-maffian, med dottern i närmast giftdagsmogen ålder som säkerhet) på att den skulle vinna en envig på liv och död – den ondskefulla Jaguaren eller den, av naturen, genom-elaka kajmanen? Place your bets folks, för nu blir det åka av!

Fight: Jaguar vs. Kajman

Vill du ha mer slösurf, intressanta diskussioner, roliga bilder och balla videos i ditt facebook-flöde så släng in en lajk på WZUP. Tryck på gilla-knappen här under. Do it!


log in

reset password

Back to
log in