FIFA-turnering urartade – påkar, sjukhus och fängelse!


Finns det någon gång man borde kunna åberopa nödvärnsexcess så är det efter att ha slagit armen av någon jävel som egentligen är klart mycket sämre än en själv på FIFA, men som har så jävla tur att dom lyckats vinna ändå. Det finns i princip ingen större orättvisa i hela universum.

Och det var just vad som hände i norska Östfold i höstas. De boende i en studentkorridor drog ihop en fifa-turnering som urartade till den milda grad att en av spelarna nu dömts till fängelse.

Upprinnelsen till bråket var när en dålig förlorare fattade det egenmäktiga beslutet att starta om matchen. Vinnaren tyckte inte alls att detta var enligt regelverket och knuffade undan förloraren, som drabbades av svår gaming-rage och kastade kontrollhelvetet på vinnaren. Hittills ganska standard fifa-förfarande om du frågar mig.

Men den den här gången tog det inte slut där. Det infekterade grälet eskalerade snabbt och snart kände sig vinnaren nödgad att befästa sin position som enväldig fifa-mästare i korridoren genom att eliminera sin antagonist med en påk. Förloraren hade dock tillräckliga fifa-reflexer för att parerar slaget som var adresserat ansiktet, men bröt armen på kuppen.

Och nu har fifa-turneringen fått ett rättsligt efterspel. Vinnaren, som också var han som slog med påken, dömdes till 5 månaders fängelse och 25 000 norska olje-dollars i böter.

För er mogna människor som inte förstår alls vad vi snackar om. Här är en förhållandevis sansad och lågmäld reaktion på en ack så förnedrande fifa-förlust…

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
0
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
1
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
0
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
1
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
0
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

FIFA-turnering urartade – påkar, sjukhus och fängelse!

log in

reset password

Back to
log in