Fastighetsmogul från Hong Kong erbjuder 1,6 MILJARDER till den som gifter sig med hans dotter


2012 gick den snuskigt rika fastighetsmogulen Cecil Chao Sze-tsung ut med en halv miljard i belöning till den man som lyckas lösa hans dotter Gigi. Dottern var nämligen fullkomligt ointresserad av både farsans pengar och manliga beundrare. 

Men nu har det uppstått en game changer som har tvingat farsan att lägga in ytterligare en växel, och höja arvodet till hisnande 1,6 MILJARDER! För dottern har nämligen kommit ut som öppet homosexuell, och gått och gift sig – med en annan kvinna! Ett äktenskap som Cecil blint vägrar acceptera.

Farsan är nämligen inte bara en macho-man av rang, som säger sig ha landat över 10 ooo bekräftelsesökande brudar med daddy issues, han är också kinesiskt traditionell av sig i den bemärkelsen att han är fast besluten om att hans förmögenhet ska passas vidare till en man – hans dotters make!

Cecil Chao Sze-tsung och en promille av de sköra, bekräftelsesökande brudarna som hans förmögenhet har löst åt honom.

Men tror du att det ska räcka att plocka fram dressman-kostymen från studenten, raggarduscha i Axe och koppla på gamla charmen genom att plugga in ”Tjena kexet, står du här och smular”, på kinesiska, så tror du fel. Konkurrensen om dotterns gunst är nämligen stenhård. 2012 avfärdade hon över 20 000 uppvaktare från alla jordens hörn!

Gigi och hennes flickvän. Så nu ser du vad det är för frillor hon går igång på. Så se till att putsa till kalufsen innan du kopplar på charmen och drar till Hong Kong.

Och faktum är att konflikten nu har gått så långt att Gigi sagt att hon kommer inte överväga ett heterosexuellt äktenskap fören pappan har genomgått ett homosexuellt äktenskap. Så ska du alltså ens ha en chans på prispotten så kommer du behöva be polaren om en enorm wingman-tjänst som kan innebära att han måste snaska miljardärskotte och bli bukis med 10 000 borderlines med daddy issues.

Värt ett försök? Dra i väg ett dick-pic så kanske just du blir 1,6 miljarder rikare. Lagom till sommaren också!

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
2
HAHA!
URK! URK!
1
URK!
WTF?! WTF?!
0
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
1
GRRR...
*LUV* *LUV*
1
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
2
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
1
*SNYFT*
WOW! WOW!
3
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Fastighetsmogul från Hong Kong erbjuder 1,6 MILJARDER till den som gifter sig med hans dotter

log in

reset password

Back to
log in