Familjen cruisade nercabbat i vårsolen – då kom bonden med gödselspridaren


Två vårtecken som ABSOLUT inte borde kombineras är det att schteka runt nercabbat och att gödsla grödorna med tre ton ko-bajs. Just det fick nämligen en bonde strax utan för München, och i synnerhet en 53-årig man och hans 14-åriga dotter, erfara i helgen!

Det var när vårens första solstrålar kikade fram som mannen dammade av sommarbilen och gav sig ut på en reinkarnerande cruise på landsbygden med sin dotter. Just som de stannat vid vägkanten för att lapa sol och njuta av det öppna landskapets vyer, så närmade sig ett annat vårtecken från sidan. Nämligen en stressad bonde och ett jättelass bajs.

Foto: Dachau-polisen

En för skarp sväng senare och far och dotter fick lapa mer än bara sol. I polisrapporten från Dachau-polisen står det att läsa att både far och dotter var i ett akutbehov av en dusch efteråt. Bilen i sin tur var besudlad bortom all räddning och blev skrot. Incidenten ligger nu som ett ärende på på försäkringsbolagets (bondens) skrivbord, och som traumatiska minnesbilder i de båda offrens huvud.

WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392

 

What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
4
HAHA!
URK! URK!
1
URK!
WTF?! WTF?!
0
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
1
GRRR...
*LUV* *LUV*
0
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
1
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
1
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Familjen cruisade nercabbat i vårsolen – då kom bonden med gödselspridaren

log in

reset password

Back to
log in