Fail: Vovve testar surströmming


Nu har jag ju aldrig käkat surströmming, men vad jag har hört så ska det ju lukta ungefär som att fisa i partikelgeneratorn CERN och sätta på max (ärlig talat så har jag ingen aning om hur den funkar, men jag kan tänka mig att det skulle lukta rätt illa i alla fall).

Och tänk dig då att du är en oskyldig liten hund som besitter ett luktsinne som gör surströmmingsupplevelse upphöjd 1000. Nu snackar vi som att prutta i Tjernobyl-reaktorn (nu har jag ju aldrig varit en hund, inte ens i ett tidigare liv, men jag kan tänka mig att det luktar ungefär så). 

Däremot så har jag varit en surströmming i ett tidigare liv, och det var ingen angenäm upplevelse. Faktum är att det var tack vare lite dålig karma efter att ha pruttat i tjernobylreaktorn under ett ännu tidigare liv som galen sovjetisk kärnfysiker.

Nä, nu ska jag sluta skriva innan jag får sparken. Du kan ju kolla på klippet medan jag funderar på om jag ska radera den här artikeltexten som, enligt bransch-standard, är bland det sämsta som skrivits av någon över 12 år.

Hur som helst, vovve testar surströmming. Kul.

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
1
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
0
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
1
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
0
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
1
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Fail: Vovve testar surströmming

log in

reset password

Back to
log in