EXTRA: Trump kallar till möte – krig mellan Nordkorea och USA?


Här om dagen proklamerade USA’s president Donald Trump att USA’s tålamod med Kim Jong Un’s anti-amerika tourettes snart är över. Då svarade iskallt Kimpan med att testskjuta en missil med räckvidd att nå USA’s kust. Kim demonstrerar därmed att han faktiskt kan göra verk av sina hot att använda kärnvapen mot USA!

Och nu, på självaste nationaldagen, har Tump kallat till möte som hålls as we speak. Finns det ens utrymme för USA att backa nu? Vågar man chansa med att Kim Jong Un inte är helt från vettet? Särskilt efter att han påstår sig ha en enhörning och har förslavat ett helt folk? Där får man definitivt ”helt från vettet-vibbar”.

Marcus Oscarsson spekulerar:

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
1
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
1
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
1
GRRR...
*LUV* *LUV*
0
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
0
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
0
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

EXTRA: Trump kallar till möte – krig mellan Nordkorea och USA?

log in

reset password

Back to
log in