EXPLOSIONEN PÅ MANCHESTER ARENA: Bilder och Livestream


Klockan 23:40 inträffade en stor explosion på Manchester Arena i samband med att en konsert med Ariana Grande avslutades och besökarna var i färd med att lämna arenan. Flera personer uppges döda, och ännu fler skadade. Det talas i nuläget om 19 döda och ett femtiotal skadade. NBC rapporterar att Engelska myndigheter meddelat Amerikanska myndigheter att rör sig om ett terrordåd (eventuellt självmordsbombare).

Explosionen ska ha hörts flera kvarter därifrån. Ett ögonvittne postade tidigare en film där explosionen både kan se och höras:

Bilder, videos och nyheter uppdateras fortlöpande HÄR

Händelsen följs bäst via Sky News livestream:

http://news.sky.com/story/live-manchester-arena-explosion-10889465

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
0
HAHA!
URK! URK!
1
URK!
WTF?! WTF?!
2
WTF?!
NAAW... NAAW...
0
NAAW...
GRRR... GRRR...
3
GRRR...
*LUV* *LUV*
0
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
0
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
2
*SNYFT*
WOW! WOW!
1
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

EXPLOSIONEN PÅ MANCHESTER ARENA: Bilder och Livestream

log in

reset password

Back to
log in