En milstolpe för mänskligheten: Avsugnings-robotarna är här!


Att det har tagit så förbannat lång tid, och så många framlidna genier och pionjärer som Da Vinci Newton och Einstein, innan upptäckten såg dagens ljus är ju inget annat än en praktskandal! Men nu är dom äntligen här – ROBOT-AVSUGNINGARNA! 

Och då menar jag inte den dåliga sorten som kommer i kölvattnet av apokalypsen, när alla människor är kopplade till enorma energi-mackapärer och suger robot-k*k i evighet. Nej, detta är den bra sorten, när du kan luta dig tillbaks i fin-fåtöljen och inkassera oräkneligt antal helt villkorslösa avsugningar!

Och nu när jag tänker på det så är det faktiskt TVÅ revolutionerande upptäckter som ser dagens ljus! ”De villkorslösa avsugningarna” också! Såna har aldrig, under människans tusenåriga historia, någonsin existerat, någonstans på jorden! Fram tills nu!

Och allt detta har vi teknikföretaget ”Arlan Robotics” att tacka för. Med deras ”Service Droid” blir mer eller mindre hälften av Jordens befolkning överflödig (jag inser att den kommentaren kan leda till blockad av håriga feminister mot redaktionen, så jag pudlar med en gång där och ber om ursäkt. Jag är ett svin och ska söka hjälp).

Droiden kanske inte ser mycket ut för världen i sitt grundutförande. Men ger man den lite tid och omsorg så har du snart ett fullgott flickvänssubstitut som till och med gör att dammsugaren blir av med sitt extraknäck.

Man applicerar själv önskat huvud på manicken (som enligt utbudet finns i varianterna ”super-freaky, as-freaky och mega-freaky”). Sen putsar man till frisyren av äkta människohår, fyller upp glidmedels-depån i munnen. Och så är det bara att sätta i gång med sin ensamma och egentligen ganska patetiska avsugning. 

Man kan till och med ställa in önskad tand-hårdheten, om skulle vilja ta en nostalgitripp tillbaks till den förskräckliga förstagångsavsugningen i högstadiet! Tagga en polare som behöver en ljusglimt i tillvaron nu! 

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
9
HAHA!
URK! URK!
1
URK!
WTF?! WTF?!
8
WTF?!
NAAW... NAAW...
4
NAAW...
GRRR... GRRR...
1
GRRR...
*LUV* *LUV*
2
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
2
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
2
*SNYFT*
WOW! WOW!
6
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

En milstolpe för mänskligheten: Avsugnings-robotarna är här!

log in

reset password

Back to
log in