En förändringens vind blåser genom landet – Demonstration för kylskåp på Systembolaget!


Ställ in helgplanerna! Ungarna kan åka själva till mormor och morfar. Betala en estnisk lastbilschaffis en limpa smuggelcigg för att släppa av dom i närheten av Skellefteå, så hittar dom säker sista biten själva. Har för mig att jag hörde någonstans att barn alltid kan hittar hem om man släpper dom i naturen.

Hur som helst, du har viktigare grejer för dig! Nämligen att skriva historia! För söndagen den 30:e april kommer gå till historieböckerna som dagen då svensken tog upp den knutna näven ur fickan! Vänta dig en folkfest när förändringens vind sveper in över Sergels torg! Vi snackar ikoniska scener som kommer spelas upp framför kamerorna. Kineser framför pansarvagnar och krigsveteraner som kysser främmande kvinnor så passionerat att rätten inte kan finna några som helst förmildrande omständigheter och utdömer maxstraffet för sexuellt ofredande!

För nu fyller folket Plattan och kräver sin rätt att kunna avnjuta kyld dryck från Systembolaget, om du så bara ska sänka några kalla under lunchrasten inlåst på en sunkig offentlig toalett för att lätta på stressnivån. Eller om du inte befinner dig på utbrändhets rand, en kall öl när du grillar med vännerna i parken! Eller bara en kall öl medan du åker planlöst runt med kollektivtrafiken och är otrevlig mot övriga resenärer på slentrian, som ger alla en dålig känsla i kroppen och får dom att tänka ”vad sorgligt att han också har varit ett oskyldigt barn en gång”!

Foto: Facebook

 

Så här skriver initiativtagaren till demonstrationen och folkfesten! 

”Det är dags att vi tar tag i samhällets viktigaste frågor. När man frågar personal på systembolaget om varför de inte har kylskåp så är svaren vaga. Men främst kretsar det kring att de inte vill uppmana till konsumtion direkt efter inköp. Alkoholister, våra tärda medmänniskor struntar i vilket. Vi kan inte ens ge våra lodisar kall öl. Det är egentligen bara dom som konsumerar direkt utanför och systemet straffar deras hemska tillvaro.

Inte bara det, utan man måste som en vanlig parkhängare i sommar antingen vänja sig vid ljummen öl, som om man var en 17-åring på Emmaboda, eller så måste man köpa sin öl en dag i förväg. Vi är i stort sett ensamma om detta i hela Europa och vi kräver förändring. Vi har fått nog av det här. Kylskåp för ölen på systembolaget är något vi kräver NU!

Ps. Detta evenemang är politiskt obundet. Faktum är att du är lite av en tönt ifall du själv är ”bunden” till ett parti. Som om du är partiets lilla bitch typ.”

What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
3
HAHA!
URK! URK!
2
URK!
WTF?! WTF?!
2
WTF?!
NAAW... NAAW...
2
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
0
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
0
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
0
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

En förändringens vind blåser genom landet – Demonstration för kylskåp på Systembolaget!

log in

reset password

Back to
log in