Efter segern: Alexander ”The Mauler” Gustafsson går ner på knä och friar!


The Mauler vann matchen, men förlorade i livet! UFC-Stockholm kom att visa sig vara som klippt och skuren ur mallen för en hollywood-produktion. Först nitade hjälten – Alexander ”The Vingmutter” Gustafsson – sin antagonist med en fet knogmacka, och sen fulländades filmen med en ögonfuktande kärleksscen.

Som en remake från den klassiska Rocky-scenen när Gustafsson ropade upp sin flickvän i ringen – och friade! Inte ett öga torrt i Globen då!

Och alla som sett en hollywood-film fattar ju hur avgörande segern var för frieriet. Av förklarliga skäl finns det inte en enda film som slutar med att förloraren får bruden! Så grattis Herr och Fru Vingmutter! Och passa på att njut av segern i kväll! För från en gift man till en annan – nu sitter du i ett livslångt chokehold, grabben. Med en ambitionsdödande familj på halsen så kommer du längta tills dagen då det är dags att klappa ut!


What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
0
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
1
WTF?!
NAAW... NAAW...
1
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
0
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
2
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
1
*SNYFT*
WOW! WOW!
0
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Efter segern: Alexander ”The Mauler” Gustafsson går ner på knä och friar!

log in

reset password

Back to
log in