Dörrvakt nitar brud i nyllet – rätt eller fel?


Matthew Street, Liverpool. Bokstavlig talat en helt vanlig dag i England. Någon (förmodligen alla) är redan stupfull, fastän det fortfarande är ljust ute. Men just den här dagen har faktiskt blivit en så kallat ”snackis” på nätet, om man ska slänga sig med kvällspress-termer. Eller rent utav en ”snack-chock” faktiskt, om man ska slänga sig med kvällspress-termer i superlativ!

Och det ska vi definitivt göra här, för detta är minst sagt spektakulärt! En bastant dörrvakt som nitar en brud i osmickrande kroppsstrumpa rätt i det engelska plytet så tänderna nästan blir raka igen! Och det här låter ju som ett solklart fall att kavla ut på löpsedlarna och kanske ackompanjera med någon engagerande hashtag som kommer leva i typ två dagar!

Men faktum är att allt är inte glasklart här alltså! Snytingen har nu blivit ett hett diskussions-ämne, inte minst på Twitter. Ungefär hälften håller med vaktens knytnäve, medan andra halva står på kvinnans ansiktes sida. Så låt oss nu kolla igenom klippet och sen stämmer vi upp i kör; ”Självklart gjorde vakten _____ som nitade henne!”

 

Och tro det eller ej, men av någon jävla anledning ger sig bruden tillkänna i en kommentar till videon på Twitter. Man borde ju rimligtvis skämmas. Men å andra sidan, det är väl en helt vanlig dag i England i dag igen, så hon är väl med största sannolikhet full nu med!

Kära läsare! WZUP är varken en suspekt studiecirkel på ABF där arga feminister gör potatisstämplar med underliven, eller en miljöpartistisk orienterad tidningsredaktion, och får därför inte ta del av dina skattepengar. Vill du ändå vara säker på att dina surt förvärvade stålar hamnar på vårat fikabord i form av billiga Eldorado-kakor så välkomnar vi varmt donationer och dricks! Swish: 0709249392
What's Your Reaction?
HAHA! HAHA!
6
HAHA!
URK! URK!
0
URK!
WTF?! WTF?!
2
WTF?!
NAAW... NAAW...
2
NAAW...
GRRR... GRRR...
0
GRRR...
*LUV* *LUV*
2
*LUV*
OH YEAH! OH YEAH!
6
OH YEAH!
*SNYFT* *SNYFT*
0
*SNYFT*
WOW! WOW!
1
WOW!

Tänker, tycker, skriver (utan inbördes ordning) om allt möjligt här på WZUP. Föredrar humorgenren men är också en fena på nigeriabrev, bluffakturor och anonyma elaka kommentarer till folk på nätet som han känner sig underlägsen, eller på något sätt avundas.

Dörrvakt nitar brud i nyllet – rätt eller fel?

log in

reset password

Back to
log in